fbpx

Una din posibilitatile tamplariei PVC este faptul ca se poate imbina cu alte produse, rezultand astfel un produs final “multifunctional”, ce nu isi pierde din valoare si propietati, de fapt chiar le imbunatateste.

Acesta lucru este valabil si pentru tamplaria PVC cu rulouri suprapuse. Recomandam acest tip de produs, atunci cand clientul doreste sa achizitioneze in acelasi timp ferestrele si rulourile. Caseta ruloului suprapus este montata in interior. Controlul acestui tip de rulou se poate face manual sau electric.

Tamplaria PVC Salamander bluEvolution 92 este cea mai buna tamplarie PVC de pe piata la ora actuala. Este un profil cu 6 camere, cu o adancime constructiva de 92mm, care permite vitraje de pana la 60mm. Toate acestea fac din bluEvolution 92 sa aiba unul dintre cei mai buni coeficienti termici Uf = 0,98 W/m²K.

Pe langa rolul evident de umbrire, ruloul ofera si el o izolatie termica si fonica. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara rulourile pot face un sistem de aer conditionat sa fie inutil. Impreuna cu tamplaria veti obtine astfel coeficienti termici si fonici aproape ideali.

Galerie foto montaj tamplarie PVC cu rulouri suprapuse

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.