fbpx

Despre noi

ACITIM – Experți în ferestre și uși 

Cu o activitate considerabilă în domeniul construcţiilor şi al producţiei de tâmplărie PVC, ne-am focusat de câţiva ani pe comercializarea ferestrelor şi uşilor din PVC, aluminiu şi lemn şi pe montajul acestora, dar fără a ne limita doar la atât.

Showroom Acitim SibiuAm deschis un showroom unicat, modern cel puţin în spaţiul sibian şi al judeţelor învecinate. Pe o suprafaţă de aproape 150mp sunt expuse categoriile de produse pe care le comercializam şi le montăm.

În plus, cu ajutorul machetelor şi al cataloagelor, precum şi al specialiştilor de vânzări, putem configura soluţii personalizate pentru nevoile şi dorinţele dumneavoastră.

Realizăm fiecare serviciu ( de vânzare, de design, de transport şi de montaj) cu echipe specializate. Astfel am reuşit să ne formăm o clientelă în diverse zone și oraşe, inclusiv în Sibiu.

Faptul că suntem un brand (în continuă consolidare) ne-a permis să ne derulăm activitatea şi în unele ţări din UE (Belgia, Germania, Italia, Spania, Franţa, Londra) precum şi într-o ţară africană ( Senegal).

Acitim există pentru a asigura maximul de satisfacţie clienţilor săi indiferent de natură produselor sau serviciilor livrate acestora.

Lucrăm cu firme româneşti de marcă în domeniile lor : termopane, lemn, sticlă, automatizări, iar acesta este unul din aspectele reputaţiei ACITIM.

Avem un slogan care ne obligă să ne perfecţionăm continuu : “ACITIM – Experţi în Ferestre şi Uşi “.

Acesta nu se referă doar la calitatea produselor, ci şi la acea a consilierii, a montajului şi a serviciilor în garanţie şi în afara ei.

De ce noi ?

l

SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ

Întotdeauna vă recomandăm produsele optime pentru spațiul pe care doriți să îl amenajați. Indiferent de bugetul alocat proiectului, echipa noastra va găsi cea mai bună soluție pentru confortul familei dumneavoastra.

MONTAJ LA STANDARDE ÎNALTE

De el depinde în mod decisiv izolarea termică și fonică , precum și amortizarea cât mai rapidă a investiției pe care o faceți. Dispunem de o echipa specializată care crește mereu, cu fiecare lucrare efectuată.

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Produsele pe care vi le oferim sunt dintre cele mai bune. La fel și montajul. Am montat mii de ferestre și uși.

GAMĂ LARGĂ DE MODELE ȘI CULORI

Avem cea mai bogată paletă de culori disponibilă la tâmplăria PVC din România. Nu există client care să nu găsească o culoare și un model potrivită pentru el în oferta noastră.

ATITUDINEA FAȚĂ DE CLIENȚI

La noi, clientul este pe primul loc. De aceea nu numai că executăm lucrările la cele mai înalte standarde de calitate, dar suntem atenți față de cerințele și preferințele clientului. Și totul în termenul stabilit lucrării.

Showroom Acitim
Showroom Acitim
Showroom Acitim