ACITIM CONSTRUCT SRL


Cu o activitate considerabila in domeniul constructiilor si al productiei de tamplarie PVC, ne-am focusat de cativa ani pe comercializarea ferestrelor si usilor din PVC, aluminiu si lemn si pe montajul acestora, dar fara a ne limita doar la atat. In primavara anului 2014 am deschis un showroom unicat cel putin in spatiul valcean si al judetelor invecinate. Pe o suprafata de aproape 300mp sunt expuse categoriile de produse pe care le comercializam si le montam. In plus, cu ajutorul machetelor si al cataloagelor, precum si al specialistilor de vanzari, putem configura solutii personalizate pentru nevoile si dorintele dumneavoastra. Realizam fiecare serviciu ( de vanzare, de design, de transport si de montaj ) cu echipe specializate. Astfel am reusit sa ne formam o clientela in diverse zone is orase, inclusiv in Sibiu. Faptul ca suntem un brand (in continua consolidare) ne-a permis sa ne derulam activitatea si in unele tari din UE( Belgia, Germania, Italia, Spania, Franta, Londra) , precum si intr-o tara africana( Senegal).

Acitim exista pentru a asigura maximul de satisfactie clientilor sai indiferent de natura produselor sau serviciilor livrate acestora.

Lucram cu firme romanesti de marca in domeniile lor : termopane, lemn, sticla, automatizari, iar acesta este unul din aspectele reputatiei ACITIM.

Avem un slogan care ne obliga sa ne perfectionam continuu : “ACITIM – dedicat calitatii ! “. Acesta nu se refera doar la calitatea produselor, ci si la acea a consilierii, a montajului si a serviciilor in garantie si in afara ei.

De ce noi ?

 

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”] SERVICIILE DE CONSULTANTA

Intotdeauna va recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati. Indiferent de bugetul alocat proiectului d-voastra, echipa noastra va gasi cea mai buna solutie pentru confortul familei dumneavoastra.

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”] MONTAJUL LA STANDARDE INALTE

De el depinde in mod decisiv izolarea termica si fonica , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti. Dispunem de o echipa specializata care creste mereu, cu fiecare lucrare efectuata.

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”] CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Produsele pe care vi le oferim sunt dintre cele mai bune.La fel si montajul . Am montat mii de ferestre si usi.

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”]¬†GAMA LARGA DE MODELE SI CULORI

Avem cea mai bogata paleta de culori disponibila la tamplaria PVC din Romania. Nu exista client care sa nu gaseasca o culoare si un model potrivita pentru el in oferta noastra.

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”] ATITUDINEA FATA DE CLIENTI

La noi, clientul este pe primul loc. De aceea nu numai ca executam lucrarile la cele mai inalte standarde de calitate , dar suntem atenti fata de cerintele si preferintele clientului. Si totul in termenul stabilit lucrarii.

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”] NE PLACE SA RESPECTAM TERMENELE DE EXECUTIE A LUCRARILOR

Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra. Vrem sa stiti ca si pentru noi e important, asa ca nu ne permitem sa intarziem cu lucrarile.

suna-la
Suna acum
Locatie