fbpx

AVANTAJELE UTILIZARII TAMPLARIEI PVC


O buna izolatie termica

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le au ferestrele si usile din PVC, este faptul ca sunt bune izolatoare termice. Folosind produsele noastre, in casa veti obtine in casa un mediu confortabil pentru fiecare, chiar daca afara sunt temperaturi extreme.Veti observa cel mai bine acest aspect mai ales atunci cand montati ferestrele din PVC iarna.

buna-izolatie-termica

Izolare fonica

Pe langa faptul ca sunt bune izolatoare termice, folosind tamplaria PVC ACITIM nu veti avea probleme cu zgomotul. Ferestrele PVC sunt alcatuite din 3 straturi diferite de geamuri, care izoleaza foarte bine fonic zona d-voastra de odihna.

Mai multa lumina

Geam inseamna lumina. Plecand de la aceasta idee , designul fiecarui tip de tamplarie PVC a fost facut pentru a obtine cat mai multa lumina naturala in casa.

Intretinere usoara

Nu este nevoie de multa munca pentru a curata o fereastra sau o usa din PVC. Tamplaria PVC este facuta din materiale pe care praful se depune foarte greu. Pentru a o curata este nevoie doar de o carpa umeda.

Control al ventilatiei

Diferitele posibilitati de a deschide fereastra si mecanismele cu care sunt inzestrate va permit nu numai sa aerisiti camera foarte rapid, dar si sa obtineti un flux permanent de aer proaspat, racoritor , fara sa porniti aparatul de aer conditionat. control-al-ventilatiei

 

Lipsa condensului

Deoarece pot fi usor manevrate iar tehnologia crearii lor este destul de avansata ( atat pentru tamplaria in sine cat si pentru geamul termopan), nu o sa aveti probleme cu umiditatea.

Sunt ecologice

Nu trebuie sa va faceti griji pentru tamplaria PVC distrusa. Toate materialele din care este facuta sunt 100% reciclabile.

suna-la