Consultanta gratuita

ACITIM CONSTRUCT SRL ofera servicii de consultanta, pentru ca d-voastra sa alegeti intotdeauna cea mai potrivita solutie pentru casa voastra.. Serviciul de consultanta este oferit gratuit !

Solicitati o cotatie de pret .Va sunam noi !

Masuratori luate cu precizie

Specialistii nostri va vor indruma gratuit la telefon sa obtii masuratorile precise si vor calcula pentru tine pretul estimativ al lucrarii. Daca nu va descurcati , puteti programa oricand o intalnire, in functie de timpul dumneavoastra liber ( chiar sambata si duminica).Un expert ACITIM se va deplasa si va lua masuratorile in locul dumneavoastra.

Dacă produsul livrat nu corespunde cu ceea ce ați comandat, primiți banii înapoi!

Montaj profesional

Un produs bun cu un montaj necorespunzator isi pierde din valoare, nu va functiona la capacitatea maxima, existand chiar riscul pierderii garantiei. Cum ACITIM CONSTRUCT este o firma orientata catre client, noi nu oferim produse la care nu putem asigura un montaj profesional, bine facut. Fata de alte firme , firma noastra a ales ca montajul produselor ACITIM sa reprezinte cea mai mica investitie din tot proiectul.

Transport gratuit

Nu trebuie sa va faceti griji pentru marfa dumneavoastra. ACITIM CONSTRUCT va ofera transportul gratuit pe raza judeteleor SIBIU, VALCEA si ARGES.

Garantia serviciilor

Deoarece avem mare incredere in produsele si serviciiile noastre, va putem oferi garantii pe care nici o alta firma nu le poate sustine.

  Citeste mai mult

 

Suna acum
Locatie