fbpx

Consultanta gratuita

ACITIM CONSTRUCT SRL iti ofera servicii de consultanta, ca sa alegi intotdeauna cea mai potrivita solutie pentru casa ta. Serviciul de consultanta este oferit gratuit !

Solicita o cotatie de pret .Te sunam noi !

Masuratori luate cu precizie

Specialistii nostri te vor indruma gratuit la telefon sa obtii masuratorile precise si vor calcula pentru tine pretul estimativ al lucrarii.

Daca nu te descurci , poti programa oricand o intalnire, in functie de timpul tau liber (chiar sambata si duminica). Un expert ACITIM se va deplasa si va lua masuratorile.

Montaj profesional

Un produs bun cu un montaj necorespunzator isi pierde din valoare, nu va functiona la capacitatea maxima, existand chiar riscul pierderii garantiei.

Cum ACITIM CONSTRUCT este o firma orientata catre client, noi nu oferim produse la care nu putem asigura un montaj profesional, bine facut.

Comparativ cu alte firme, am ales ca montajul produselor ACITIM sa reprezinte cea mai mica investitie din tot proiectul.

Transport gratuit

Nu trebuie sa iti faci griji pentru produsele comandate. ACITIM CONSTRUCT iti ofera transportul gratuit pe raza judetului Sibiu.

Garantia serviciilor

Deoarece avem mare incredere in produsele si serviciiile noastre, putem oferi garantii pe care nici o alta firma nu le poate sustine.

Citeste mai mult