Showroom tamplarie PVC, aluminiu si lemn

Inainte de a lua o decizie in privinta tamplariei casei tale, vino in showroom-ul nostru din Sibiu unde te asteapta cei mai buni consultanti in domeniu, pregatiti sa-ti ofere informatiile necesare in luare deciziei corecte.

Si nimeni nu te obliga sa cumperi. Te poti informa, vedea si testa o mare parte din produsele noastre : ferestre si usi din PVC, aluminiu si lemn, usi de garaj, obloane, rulouri, jaluzele, usi glisante, usi de interiori, usi de exterior, etc.

Cafeaua o dam noi ! [wp-svg-icons icon=”happy” wrap=”i”]

Galerie media

Showroom Sibiu Acitim - tamplarie PVC, aluminiu si lemn

Va asteptam in showroom-ul nostru de pe bulevardul Vasile Milea nr 19A din Sibiu pentru a vedea si testa : - ferestre si usi din PVC, aluminiu sau lemn Salamander, Deceuninck, Veka, Rehau, etc. - usi de garaj- obloane din aluminiu- rulouri, jaluzele, usi de balcon- usi exterioare cu panel ornamental din aluminiu - etc. www.ferestresibiu.rowww.acitim.roTelefon : +40755016171Email: office@ferestresibiu.ro#termopanesalamander #usidegaraj #usideexterior

Publicată de Acitim pe Joi, 3 august 2017

Obtine o cotatie de pret gratuita si fara obligatii

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Prin urmare, pentru a va oferi o cotatie corecta, este necesara o intalnire cu unul dintre consultantii nostrii, cu care veti discuta toate detaliile si care va efectua masuratorile necesare. Pur si simplu completati formularul de mai jos si anuntati-ne cand doriti sa va contactam.

13 + 9 =

Suna acum
Locatie