fbpx

Showroom tâmplărie PVC, aluminiu și lemn

Înainte de a lua o decizie în privinţa tâmplăriei casei tale, vă așteptăm în showroom-ul nostru din Sibiu unde cei mai buni consultanţi în domeniu sunt pregătiţi să vă ofere informaţiile necesare în luare deciziei corecte.

Şi nu sunteți obligat să cumpărați. Vă puteţi informa, vedea şi testa o mare parte din produsele noastre : ferestre şi uşi din PVC, aluminiu şi lemn, uşi de garaj, obloane, rulouri, jaluzele, uşi glisante, uşi de exterior, etc.

Locație showroom

Ne găsiți în Sibiu, pe bulevardul Vasile Milea nr. 9A, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 9-18. Pentru o programare puteți să sunați la telefon 0755 016 171, număr care are și whatsapp.

-> Vezi locația pe google maps

Media foto&video

Showroom Acitim Sibiu
Showroom Acitim Sibiu
Showroom Acitim Sibiu
Showroom Acitim Sibiu

Obține o cotație de preț gratuită și fără obligații

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Prin urmare, pentru a vă oferi o cotație corectă, este necesară o întâlnire cu unul dintre consultanții noștrii, cu care veți discuta toate detaliile și care va efectua măsuratorile necesare.

Pur și simplu completați formularul de mai jos și anunțați-ne când doriți să vă contactăm. Un consultant Acitim o să preia mesajul și în cel mai scurt timp posibil o să vă sune pentru o discuție mai amplă asupra proiectului dumneavoastră.

Usa pvc

Sunt interesat de produsele*

Prelucrare datelor cu caracter personal*

15 + 12 =

Suna acum
Locatie