fbpx
Tamplarie pvc salamander streamline 76 cu sprosuri

Una din lucrarile inceputului toamnei 2018 a fost in orasul Cisnadie din judetul Sibiu. Clientul a ales pentru tamplaria casei sale profilul pvc Salamander Streamline 76, cu geam tripan cu sprosuri albe de 18 mm, si panel ornamental din aluminiu pentru usa de la intrare.

Profilele Salamander Streamline 76 reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face in privinta tamplariei. Datorita durabilitatii lor ( ciclu de viata de minim 30 ani ), coeficientilor termici si fonici foarte buni, aspectului premium, dar si costului mic in raport cu calitatea obtinuta, este tamplaria pe care o recomandam tuturor clientilor nostri.

Profil PVC Salamander Streamline 76 caracteristici specifice :

  • Profil de clasa A : are grosimea peretului exterior de 3mm
  • Adancimea constructiva este de 76 mm
  • Permite vitraje intre 20mm si 40 mm
  • Coeficient termic Uf de până la 1,3 w/m2k ( atunci cand folosim geam tripan)
  • Protecţie fonică de până la 47 db
  • 2 garnituri de etanseitate din TPE de culoare gri deschis sau negru pentru un aspect estetic modern

Paleta de culori Salamander are peste 30 de variante, cele mai des folosite fiind : albul, antracit, imitatiile de lemn, dar in ultima perioada am avut clienti care au optat pentru negru.

Pentru a obtine un aspect mai placut la ferestre, mai traditional, se pot folosi sprosurile.  Acestea pot fi de diferite forme si se pot vopsi in orice culoare, inclusiv in cea a tamplariei .

Atunci cand doriti sa achizitionati tamplaria pentru casa, trebuie sa tineti cont nu numai de calitatea produsului , dar si de serviciile care vin odata cu el: ofertare, transport, montaj, garantie.

Pentru profilele PVC Salamander Streamline 76  va oferim 10 garantie la tot produsul. Adica sticla, feroneria, profilul pvc, culoarea aleasa, manerele –  toate acestea care alcatuiesc o fereastra sau o usa , au o garantie de 10 ani.

Daca va doriti o usa cu adevarat deosebita, rezistenta si frumoasa, atunci usile cu panel ornamental din aluminiu sunt o alegere buna.  Datorita panelului din aluminiu se pot realiza destul de multe modele. Puteti afla mai multe informatii despre usile cu panel ornamental de la colegul nostru.