fbpx

Usa de exterior ornamentala din aluminiu

Un aspect foarte important a unei locuinte o reprezinta usa de exterior. Este prima si ultima impresie pe care un vizitator o are asupra casei tale. Si cum locuinta refleca personalitatea fiecaruia, este foarte importanta alegerea pe care o facem cand ne hotaram asupra usei de exterior.

Usa prezentata in acest articol este o usa de exterior ornamentala din aluminiu, foarte rezistenta, cu sistem antiefractie si insertii de fier forjat la interior. Cu toate acestea aspectul este unul deosebit.

“Rama” este Salamander Bluevolution, cu geam tripan. In sectiune este compus din doua placi de aluminiu, infoliate in culoarea preferata de client ( de ex : wenge). In interior s-a folosit polistiren extrudat cu o grosime de 52 mm ( in cazul tamplariei Bluevolution ) pentru o mai buna izolare fonica si termica.

Usa ornamentala din aluminiu este foarte rezistenta in timp, nu rugineste , nu se deformeaza. De aceea producatoul ofera o garantie de pana la 10 ani. Geamul din interior este tripan cu 3 folii de sticla. In cazul in care usa se monteaza intr-o zona unde lumina soarelui este mai prezenta se poate monta geam cu protectie solara.

Un alt aspect important al acestui model este broasca cu inchidere automata. Astfel, atunci cand plecam de acasa, este necesar doar sa tragem usa dupa noi si ea se va inchide automat. Deschiderea se face prin rotirea usoara a cheii. Pe partea interioara usa de exterior ornamentala are un maner normal, care permite iesirea din locuinta fara sa necesite tot timpul rotirea de cheie.

Salamander Bluevolution caracteristici

  • Profil clasa A cu 6 camere
  • Grosimea peretilor exteriori de peste 3 mm
  • Armatura din otel zincat la interior de 2 mm
  • Pachet geam tripan de 52 mm
  • Feronerie RotoNT
  • Izolare fonica si termica maxima, datorita celor 3 garnituri de etanseitate

Catalog Usi PVC & aluminiu + accesorii