fbpx

Usa de la intrarea unei case este adesea punctul forte al unei case – este pimul lucru pe care oaspetii il observa, si ultimul lucru pe care il contempla dupa plecarea lor.

Usa de la intrare este mereu “vizitata” de postas, de potentiali clienti – asta in cazul in care conduceti o afacere, de vecini, este perceputa ca un sumar a tot ceea ce se afla in spatele ei.

O casa obisnuita este “ casa aia cu usa rosie” , atunci cand usa de la intrare nu este nimic altceva decat un strat de vopsea. O lucrare magnifica de arhitectura se bazeaza mereu pe un stil unic de usa, pentru a lega designul exterior de cel interior.

De ce sa te obisnuiesti cu lucruri comune? Mai jos va prezentam 12 modele de usi de exterior , montate la clientii nostri.

Cele mai apreciate datorita aspectului si calitatilor oferite sunt usile create cu panel ornamental. Sunt deosebite ! Ies in evidenta fata de modelele standard, fiind create cu un panel din aluminiu care contine o sticla decorativa de mai multe feluri, cu vitralii sau insertii din fier forjat.
Sunt foarte rezistente in timp mai ales daca si tipul pvc-ului este de calitate – ca de exemplu salamander bluevolution. Pentru o mai buna siguranta va recomandam inchiderile antiefractie cu gheara automata.
Toate modele de usi Acitim sunt realizate din aluminiu sau lemn stratificat . Pentru mai multe modele puteti accesa catalogul de usi de interior si exterior instalate deja la clienti.