fbpx

Promoții actuale

Promotie actuala

Incepe anul cu ferestre noi la casa – Blocheaza pretul de pe acum si primesti 15% reducere + 5% extra-reducere la inceput de Noul An

Inceputul anului aduce multe dorinte: imi doresc mai multa sanatate, mai multi bani, sa iau examenul de licenta, o slujba mai buna, sa finalizez casa… Daca una din dorintele tale este sa finalizezi casa, atunci stii ca la fiecare inceput de an se anunta si scumpiri.

Evita viitoarele scumpiri prin blocarea pretului!

Ai de gand anul acesta sa iti construiesti o casa si ai nevoie de ferestre si usi? Atunci stii ca cea mai buna perioada pentru  achizitia materialelor este iarna, inainte de sezonul constructiilor.

Nu astepta scumpirile anuntate la fiecare inceput de an!

Vino cu proiectul casei la noi si blocheaza pretul pentru tamplaria casei tale. In felul acesta pretul ferestrelor si usilor tale nu se va modifica, indiferent de perioada cand doresti montajul lor.

In plus primesti 15% reducere si 5% extra-reducere de An Nou la orice achizitie de minim 5000 de euro.

Conditii:

  • Promotia se aplica profilelor Veka si Gealan
  • Extra- reducerea de -5% este valabila la plata integrala
  • Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte, promotii trecute si viitoare
  • Promotia este valabila in perioada 1-31 ianuarie 2023

Obține o cotație de preț gratuită și fără obligații

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Pur și simplu completați formularul de mai jos și un consultant Acitim o să preia mesajul. În cel mai scurt timp posibil o să vă sunăm pentru o discuție mai amplă asupra proiectului dumneavoastră.

Sunt interesat de produsele*

Prelucrare datelor cu caracter personal*

3 + 3 =