fbpx

Casa Sibiu Acitim Suprem 92

Atunci când ne dorim o casă bine izolată termic și fonic, dar suntem atenti si la partea estetica, tamplaria Acitim Suprem 92 este solutia perfecta.

Acitim Suprem 92 este tâmplăria de cea mai înaltă calitate asamblată în fabrică cu tehnologie de ultimă generație compusă din profil bluEvolution 92 ce reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă.

Structura optimizată cu 6 camere și o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă.

Afla mai multe despre -> Fereastra Acitim Suprem 92

Ferestrele Acitim Suprem 92 montate la această casă din Sibiu sunt echipate cu sticlă tripan de 52mm. Lațimea mare a pachetului de sticlă (52mm) iți oferă posibilitatea să obții valori extraordinar de mici pentru coeficientul de transfer termic al sticlei.

Înlocuirea distanțierului de aluminiu cu ditanțierul IzoThermic elimină riscul apariției condensului la marginea și colțurile sticlei.

Printre elementele importante ce compun tâmplăria se enumeră și feroneria. Acitim Suprem 92 este echipată cu feronerie Maco Multimatic – produs austriac, special creat pentru zonele cu salinitate ridicată datorită rezistenței la anticoroziune pe care aceasta o oferă.

Pentru a beneficia  în totalitate de performanțele ferestrei Acitim Suprem 92 e nevoie de un  montaj profesionist. Pentru ferestrele acestei case s-a aplicat un montaj cu spumă Izomitică și folie antivapori la interior și exterior.

Elemnetul cel mai important, din punct de vedere estetic, l-a reprezentat usa de la intrare.

Pentru această casă clientul a ales combinația de PVC cu aluminiu. Usa este cu panel ornamental de aluminiu, cu inserție de inox și sticlă sablată. În locul mânerului clasic, s-a optat pentru maner bara de inox cu înalțimea de 1800mm.

Pentru a beneficia de o mai buna protectie si intimitate, clientul a dorit obloane din aluminiu cu dechidere batantă și lamele orientabile, care, trebuie sa recunoastem, imbunatatesc mult aspectul estetic al casei.

Sunteti interesat de o oferta asemanatoare de tamplarie?! Contactati-ne la numarul 0755 016 171 sau veniti la noi in showroom, pe bulevardul Vasiel Milea nr 9A din Sibiu, si un consultant Acitim o sa va ofere cea mai buna consultatie in alegerea ferestrelor si usilor potrivite.