fbpx

Inchiderea balconului reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi pentru a pastra caldura din apartament si  de a scapa de zgomotele de afara.

In plus, castigi spatiu in locuinta, il poti folosi pe post de camara,de bucatarie, sau poti crea o zona de relaxare foarte confortabila.

Modalitatea cea mai comuna  de a inchide un balcon se face folosind tamplaria PVC.  Este de recomandat ca fiecare geam cu deschidere sa fie prevazut si cu plasa de insecte.

Mare majoritate a lucrarilor de inchidere a balcoanelor cu tamplarie PVC le avem incepand cu luna septembrie, cand temperaturile incep sa scada. Si este de inteles. In lunile de vara oamenii isi cheltuie banii in concediu si pe de alta parte temperaturile sunt destul de ridicate chiar si noaptea, si astfel inchiderea balconului nu reprezinta o prioritate.

Montajul unor astfel de lucrari dureaza de la de doua ore pana la o zi intreaga, atunci cand este necesara demontarea balconului vechi.  Un alt aspect care ar putea ingreuna montajul il reprezinta locatia lucrarii. Un balcon situat la parter se monteaza mult mai repede decat unul aflat la etajele superioare.

Ca in orice lucrare executata pana acum, noi recomandam clientilor nostrii tamplaria PVC din gama Salamander.  Fiind o tamplarie de calitate, din clasa A, se comporta foarte bine la conditiile meteo extreme din tara noastra.   Folosind si o feronerie buna Roto NT, obtineti o siguranta la efractie de pana la RC2.

Inchiderea balconului cu tamplarie PVC Salamander

Inchiderea balconului cu tamplarie PVC Salamander

Inchiderea balconului cu tamplarie PVC Salamander

Inchiderea balconului cu tamplaria PVC

 

Daca esti interesat de o oferta ne ezita sa ne contactezi.

Telefon : +40 755 01 61 71

Email : office@ferestresibiu.ro