fbpx

Fereastra Acitim Suprem 82+ (Veka Softline 82)

Acitim Suprem 82+ (Veka Softline 82) este sistemul ideal pentru casele viitorului. Cum spunea si managerul Veka, Alexandru Oancea, sistemul Veka Sofline 82 este cea mai performanta solutie de tamplarie termoizolanta, care ofera beneficii majore de izolare termica la o dimensiune a profilului mai redusa, compatibila cu nevoia de reabilitare termica a cladirilor vechi.

Avantajele ferestrei Acitim Suprem 82+ (Veka Softline 82)

– Sistemul poate fi folosit atât în cazul renovărilor, cât și în cazul noilor construcții, inclusiv pentru imobilele cu consum redus de energie sau în cazul caselor pasive
– Disponibil in peste 50 de nuante, in imitatii de lemn sau in folieri metalice care reflecta caldura pe timp de vara, pe ambele fete, in exterior sau numai la interior.
– Are o durata de viata estimata la peste 50 de ani

Aceste propietăți se datorează materialelor din care sunt făcute ferestrele și ușile ACITIM. În plus sunt 100% reciclabile, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Specificații fereastra Acitim Suprem 82+ (Veka Softline 82)

Profil:Veka
Număr de camere:7 in toc, 6 in cercevea
Adâncime de montaj:82mm
Etanșare: 3 garnituri
Armătură: Oțel zincat 1,5 – 3 mm
Protecție fonică: Până la 48 db
Siguranță efracție: Până la RC2
Feronerie: Maco Multi-Matic
Coeficient termic: Uw = 0,67 W/(m²K)
Vitraj: Până la 52 mm
Garanție: Până la 10 ani

 

Acitim Veka Softline 82

Download

Download IconCatalog 2020
(pdf, 7.7MB)

Obține o cotație de preț gratuită și fără obligații

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Pur și simplu completați formularul de mai jos și un consultant Acitim o să preia mesajul. În cel mai scurt timp posibil o să vă sunăm pentru o discuție mai amplă asupra proiectului dumneavoastră.

Sunt interesat de produsele*

Prelucrare datelor cu caracter personal*

2 + 12 =