fbpx

Salamander bluEvolution 82

O lucrare inceputa prin luna iulie anul acesta si finalizata recent a fost la casa Reisenauer, in Sibiu. In iulie am montat ferestrele cu geam tripan bluEvolution 82,  iar acum am primit si obloanele din aluminiu pentru ele.

Ferestrele cu geam termopan bluEvolution 82 au fost concepute in special pentru case pasive.  Au 6 camere , o adancime de 82mm si 3 garnituri de etanseitate.

bluEvolution 82 sunt niste profile care se comporta foarte bine la clima din tara noastra, asigurand o protectie fonica si termica de aproape 100%.

Sistemul BluEvolution 82 se foloseste la ferestrele cu deschidere simpla, basculante, oscilo-batante, pivotante, usi simple, culisante sau armonice.

Pentru a se proteja de insecte, in special de muste si tantari, clientul a ales si plase de insecte de tip rulou.

Principalul rol al obloanelor este acela de umbrire. Trebuie sa recunoastem insa importanta estetica si valoarea pe care o ofera unei case.

In plus va ofera control asupra luminii care intra in casa, va ofera protectie impotriva intemperiilor si obtineti in acelasi timp o buna izolare fonica si termica.

Culoarea aleasa de client este nucul pentru obloane si alb pentru tamplaria PVC.

Fiind vorba de o lucrare cu montaj garantia oferita este de 10 ani pentru ferestrele cu geam termopan bluEvolution 82 si de 15 ani pentru obloanele din aluminiu.

Avem mare incredere in echipa de montaj si produsele ACITIM, de aceea va putem oferi o garantie minima de 10 ani la tamplaria Salamander.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.