fbpx

Pentru a evita deteriorarea fatadei unei cladirii, in cazul tamplariei PVC, se folosesc ferestrele cu profile de renovare. Astfel ele pot fi cu usurinta montate pastrand in acelasi timp cadrul existent.

In strainatate, mare majoritate a lucrarilor pe tamplarie PVC sunt executate cu profile de renovare.In acest fel se pot schimba foarte usor ferestrele ori de cate ori este nevoie.  Pur si simplu se scot din cadru ferestre vechi si se monteaza cele noi, fara a fi nevoie de spargerea spaletilor, de ulterioare reparatii de zidarie.

O astfel de lucrare am executat si noi recent in orasul Cisnadie din judetul Sibiu.  Propietarul a ales procedeul de montaj care se practica in strainatate ( Italia, Spania,Franta , Germania).

In primul rand a montat rama pentru sustinerea ferestrelor din PVC si rulourile exterioare , iar apoi s-a solicitat tamplaria PVC cu toc de renovare.

Modelul ales de client este cel mai calitativ de pe piata actuala, Salamander bluEvolution 82 cu toc de renovare,  geam tripan si bagheta calda ( warm-edge) . In acest fel se asigura o foarte buna izolare termica si fonica, mai ales ca intre mediul din casa si vremea de afara se afla montate si rulouri exterioare de aluminiu.

Cea mai mare pierderea a caldurii de pe sticla are loc pe la marginea ferestrei. Un distantier de aluminiu are o eficienta termica destul de scazuta, pe cand o bagheta calda Warm Edge este construita din material termopastic, care nu este un bun conductor termic.

Avatanjele sunt destule, de la micsorarea costurilor de incalzire, pana la eliminarea condensului si a mucegaiului, datorate prezentei apei pe langa ferestre.

Salamander bluEvolution 82 avantaje

  • Profil cu 6 camere
  • 3 garnituri de etansare
  • Adancime constructiva 82mm
  • Vitrare: 44mm
  • Protectie fonica: pana la 47dB
  • Siguranta la efractie: pana la RC2

Galerie foto