Produse noi

Maner inteligent de usa

Maner inteligent de usa din PVC, cu actionare prin amprenta, cod, card si cheie mecanica. Este disponibil in mai multe variante de culori.

Intrerupatoare WiFi pentru rulouri

Rulourile, usile de garaj, jaluzelele pot fi controlate  din telefon, de oriunde din lume unde exista internet, folosind aceste intrerupatoare.

Pereti decorativi bucatarie

Sunt folositi in placarea peretilor de deasupra blatului si sub corpurile suspendate. Rezistenti la umezeala si temperatura ridicata din bucatarie.

Folie cu cristale lichide

Obtineti intimitatea de care aveti nevoie folosind folia cu cristale lichide. Montaj simplu si nu este nevoie sa schimbati geamul. Se poate controla din telecomanda si telefon.

Intrerupatoare WiFi iluminat

Programeaza cand sa se aprinda si sa stinga lumina in locuinta cu aceste intrerupatoare moderne. Se instaleaza simplu si functioneaza pe orice telefon.

Pereti decorativi dusuri

Comparativ cu placarile din sticla, acestea nu se sparg, sunt mult mai usoare si pot fi decupate sau gaurite la fata locului cu unelte si scule uzuale.

Termostat WiFi pentru centrala

Controlati temperatura locuintei din telefon, folosind acest termostate inteligente. Aplicatie disponibila pentru Android si iPhone.

Pereti decorativi

Schimba aspectul locuintei cu acesti pereti decorativi, care arata foarte bine ziua, iar noaptea lumineaza timp de 6 ore. Se pot produce pe orice dimensiune.

Obtine o cotatie de pret gratuita si fara obligatii

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Prin urmare, pentru a va oferi o cotatie corecta, este necesara o intalnire cu unul dintre consultantii nostrii, cu care veti discuta toate detaliile si care va efectua masuratorile necesare. Pur si simplu completati formularul de mai jos si anuntati-ne cand doriti sa va contactam.

10 + 8 =

Suna acum
Locatie