PERETI DECORATIVI

Un decor deosebit pentru locuinta ta

Pereti decorativi pentru orice tip de locuinta

 

Avantaje

  • Duritate excelenta
  • Durabilitate mare
  • Rezistenta totala la umezeala
  • Rezistenta excelenta la uzura
  • Finisaje lucioase sau mate
  • Materialul nu este casant si poate fi aplicat prin lipire de catre orice tehnician in constructii.

Realizam produse care pot fi folosite la placarea peretilor din orice locatii, inclusiv cele cu umiditate ridicata, cum ar fi baile sau bucatariile. Se pot realiza pe diferite marimi, in functie de cerintele clientului.

Modulele sunt placi de diferite dimensiuni din materiale compozite, printate si tratate pentru uzura si rezistenta. Tratamentele se fac cu polimeri poliuretanici certificate pentru interior si care nu emit mirosuri sau substante nocive.

Imaginile sunt aplicate cu tehnologie de printare UV la claritate exceptionala si nu se decoloreaza in timp sau sub actiunea razelor solare, pastrandu-si aspectul culorilor ca la inceput. Imaginile sunt luminescente, se incarca cu energie la orice sursa de lumina artificiala si lumineaza in intuneric cel putin 6 ore.

Obtine o cotatie de pret gratuita si fara obligatii

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Prin urmare, pentru a va oferi o cotatie corecta, este necesara o intalnire cu unul dintre consultantii nostrii, cu care veti discuta toate detaliile si care va efectua masuratorile necesare. Pur si simplu completati formularul de mai jos si anuntati-ne cand doriti sa va contactam.

10 + 4 =

Suna acum
Locatie