PERETI DECORATIVI BUCATARII

Bucataria ta are nevoie de o noua imagine

Pereti decorativi bucatarii

 

Avantaje

  • Duritate excelenta
  • Durabilitate mare
  • Rezistenta totala la umezeala
  • Rezistenta excelenta la uzura
  • Finisaje lucioase sau mate
  • Rezista la temperaturile ridicate din bucatarie.
  • Se pot curata usor

Sunt module cu dimensiuni standard folosite in placarea peretilor de deasupra blatului din bucatarie si sub corpurile suspendate. Materialul nu este casant si poate fi aplicat prin lipire de catre orice tehnician in constructii.

Imaginile sunt luminescente, se incarca cu energie de la orice sursa de lumina artificiala si lumineaza in intuneric cel putin 6 ore. Se pot decupa si gauri la fata locului cu scule uzuale ( flex, bormasina, etc )

Comparativ cu sticla printata aceste module sunt mult mai usoare, se pot trimite prin curier. Imaginea printata este net superioara printarii pe sticla

Modulele sunt placi de diferite dimensiuni din materiale compozite, printate si tratate pentru uzura si rezistenta. Tratamentele se fac cu polimeri poliuretanici certificate pentru interior si care nu emit mirosuri sau substante nocive.

Imaginile sunt aplicate cu tehnologie de printare UV la claritate exceptionala si nu se decoloreaza in timp sau sub actiunea razelor solare, pastrandu-si aspectul culorilor ca la inceput.

Obtine o cotatie de pret gratuita si fara obligatii

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Prin urmare, pentru a va oferi o cotatie corecta, este necesara o intalnire cu unul dintre consultantii nostrii, cu care veti discuta toate detaliile si care va efectua masuratorile necesare. Pur si simplu completati formularul de mai jos si anuntati-ne cand doriti sa va contactam.

15 + 15 =

Suna acum
Locatie