fbpx
Acitim garantie

GARANȚIA

Deoarece avem mare încredere în produsele şi serviciiile noastre, vă putem oferi garanţii pe care nici o altă firmă nu le poate susţine.

La ACITIM, calitatea produselor şi serviciilor este asigurată şi garanţia noastră înseamnă într-adevăr ceva, oferindu-vă liniştea de care aveţi nevoie, ca să vă bucuraţi mulţi ani de achiziţia făcută .

Acest lucru se datorează faptului că produsele ACITIM sunt foarte bine construite, montajul este făcut profesional, măsurătorile sunt luate cu precizie … nici un aspect nu este neglijat.

Şi nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt. Contactaţi-ne şi vă oferim cu plăcere informaţii despre lucrările noastre. Pe urmă, puteţi solicita chiar dumneavoastr păreri de la clienţii noştri.

Dacă sunteţi din Sibiu, şansele sunt mari ca o casă din vecinătatea voastră să aibă tâmplăria PVC montată de ACITIM.

Produse la care asigurăm garanția montajului

  • Ferestre și uși: până la 10 ani garanția montajului, în funcție de tipul profilului ales, de dotări și tipul de montaj ales
  • Ferestre de mansardă: Citește despre garanția la ferestrele de mansardă Velux
  • Uși de garaj: până la 2 ani garanția montajului la ușile de garaj MCA
  • Obloane: 5 ani garanția montajului la obloanele din aluminiu

Întrebări generale

Ce este garantia montajului ?

Garantia montajului sau a lucrarii reprezinta garantia pe care o oferim unei lucrari efectuate de la inceput pana la sfarsit cu firma noastra.

Etapele efectuarii unei lucrari :

Pas 1 : Consultanta specializata oferita gratuit si fara nici o obligatie. Noi chiar va ajutam !

Pas 2 : Masuratori ( serviciu oferit gratuit)

Pas 3:  Ofertarea produselor in baza masuratorilor

Pas 4:  Livrarea produselor . Serviciul de livrare este gratuit in judetele Sibiu, Valcea si Arges. Daca produsele nu corespund cu ceea ce ati comandat va returnam banii.

Pas 5:  Montajul produselor

Pas 6 : Garantia montajului.

Ce garantie primesc daca cumpar produsele, dar nu doresc montajul ?

In cazul aceasta nu mai putem asigura garantia montajului / lucrarii. In schimb va putem livra produsele, in baza unor masuratori finale efectuate de noi, un serviciu oferit gratuit.

Garantia este asigurata pana la livrarea produselor clientului final.

Obține o cotație de preț gratuită și fără obligații

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Pur și simplu completați formularul de mai jos și un consultant Acitim o să preia mesajul. În cel mai scurt timp posibil o să vă sunăm pentru o discuție mai amplă asupra proiectului dumneavoastră.

Sunt interesat de produsele*

Prelucrare datelor cu caracter personal*

5 + 13 =