Deoarece avem mare incredere in produsele si serviciiile noastre, va putem oferi garantii pe care nici o alta firma nu le poate sustine.

La ACITIM, calitatea produselor si serviciilor este asigurata si garantia noastra inseamna intr-adevar ceva, oferindu-va linistea si permitand sa va bucurati multi ani de achizitia facuta .

Acest lucru se datoreaza faptului ca produsele ACITIM sunt foarte bine construite, montajul este facut profesional, masuratorile sunt luate cu precizie … nici un aspect nu este neglijat.

Si nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Contactati-ne si va oferim cu placere informatii despre lucrarile noastre . Pe urma, puteti solicita chiar d-voastra pareri de la clientii nostri.

Daca sunteti din Valcea sau Sibiu, sansele sunt mari ca o casa din vecinatatea voastra sa aiba tamplaria PVC montata de ACITIM.

Produse la care asiguram garantia montajului

Ferestre si usi din PVC
  • 3 ani garantia montajului pentru tamplaria Gealan si KBE
  • 5 ani garantia montajului pentru tamplaria Deceuninck
  • 5-7 ani garantia montajului pentru tamplaria Rehau
  • 10 ani garantia montajului pentru tamplaria Salamander
Ferestre de mansarda
Usi de garaj
  • 2 ani garantia montajului la usile de garaj MCA
Obloane
  • 5 ani garantia montajului la obloanele din aluminiu, cu posibilitatea de garantie extinsa pana la 10 ani

Întrebări

Ce este garantia montajului ?

Garantia montajului sau a lucrarii reprezinta garantia pe care o oferim unei lucrari efectuate de la inceput pana la sfarsit cu firma noastra.

Etapele efectuarii unei lucrari :

Pas 1 : Consultanta specializata oferita gratuit si fara nici o obligatie. Noi chiar va ajutam !

Pas 2 : Masuratori ( serviciu oferit gratuit)

Pas 3:  Ofertarea produselor in baza masuratorilor

Pas 4:  Livrarea produselor . Serviciul de livrare este gratuit in judetele Sibiu, Valcea si Arges. Daca produsele nu corespund cu ceea ce ati comandat va returnam banii.

Pas 5:  Montajul produselor

Pas 6 : Garantia montajului.

Ce garantie primesc daca cumpar produsele, dar nu doresc montajul ?

In cazul aceasta nu mai putem asigura garantia montajului / lucrarii. In schimb va putem livra produsele, in baza unor masuratori finale efectuate de noi, un serviciu oferit gratuit.

Garantia este asigurata pana la livrarea produselor clientului final. Iar daca produsele nu corespund cu ceea ce ati comandat, va returnam banii.

Obtine o cotatie de pret gratuita si fara obligatii

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Prin urmare, pentru a va oferi o cotatie corecta, este necesara o intalnire cu unul dintre consultantii nostrii, cu care veti discuta toate detaliile si care va efectua masuratorile necesare. Pur si simplu completati formularul de mai jos si anuntati-ne cand doriti sa va contactam.

11 + 2 =

Suna acum
Locatie