Avantajele tamplariei PVC

Daca ai de gand sa construiesti o casa , una din etapele importante in realizarea visului tau este de a achizitiona usile si ferestrele necesare.

Tamplaria din PVC este cea mai populara tamplarie de pe piata, iar aceasta popularitate a crescut foarte mult in ultimii ani. Nu este o surpriza deoarece pvc-ul este un material care ofera multe beneficii, unele din ele fiind pretul mic si intretinerea simpla, comparativ cu celelalte materiale.

Stiai ca valoare unei case este mai mare daca are ferestre si usi din PVC de calitate?  Si asta deoarece ferestrele din PVC sunt bune izolatoare termice si fonice; astfel economisesti bani,  platind mai putin cu caldura la intretinere.

Alte avantaje ale tamplariei PVC

  1. Cost mai mic

In comparatie cu alte materiale,  ferestrele din pvc cu geam termopan sau tripan costa mult mai ieftin decat cele din aluminiu sau lemn. Desi nu este cel mai bun aspect al ferestrelor din PVC, pretul reprezinta un factor important in luarea deciziei finale.

  1. Intretinere usoara

Un alt avantaj atractiv al ferestrelor din PVC este faptul ca necesita o intretinere remarcabil de scazuta. La alte materiale cum ar fi lemnul se face o revizie la cel mult 5 ani , deoarece acesta tinde sa putrezeasca daca nu este tratat cum trebuie.

Acest lucru nu este valabil in cazul tamplariei PVC. Nu rugineste, nu putrezeste , tot ce are nevoie este stergerea ocazionala cu o carpa pentru inlaturarea prafului.

  1. Izolare

Izolarea este un alt aspect puternic al tamplariei PVC. Ferestrele si usile din PVC au fost create pentru a fi optime din punct de vedere termic si fonic, fiind capabile sa mentina caldura la interior si sa diminueze zgomotele de afara.

  1. Durabilitare ridicata

Dintre toate materialele , PVC-ul  are cea mai lunga perioada de viata. Aluminiu daca nu este tratat bine, dupa un timp incepe sa rugineasca, pe cand lemnul putrezeste. Acest lucru nu se intampla in cazul ferestrelor din PVC, unele companii oferind o perioada de garantie de pana la 15 ani si o durata de viata de minim 25 de ani.

  1. Securitate ridicata

Folosind o feronerie de calitate cu bulbi de securitate, obtineti o securitate foarte ridicata la ferestre si usi.

  1. Stil

Si nu in ultimul rand aspectul estetic este un factor important al tamplariei din PVC.  Din PVC , se poate face orice forma de fereastra sau usa, de orice dimensiune si culoare.  A fost o perioada cand tamplaria din PVC se producea numai in alb, dar in ziua de azi fabricile ofera o gama larga de culori din care poti alege ce se potriveste stilului tau : imitatii de lemn, gri-antracit, etc.  Poti avea ferestre cu deschidere simpla, dubla, oscilo-basculanta,  etc.

Avantajele tamplariei PVC

Cat de eficiente sunt ferestrele din PVC ?

Unul dintre principalele avantaje ale ferestrelor cu geam termopan din PVC este ca vor economisi energie, deoarece ferestrele nu vor permite caldurei casei dumneavoastra sa scape cu usurinta.

Daca tineti cont de faptul ca 30% din caldura casei scapa pe la ferestre, trebuie sa va asigurati ca alegeti tamplaria PVC ce va ofera un coeficient termic foarte bun.

Exista posibilitatea cumpararii tamplariei PVC  in rate ?

Da. Plata in rate va ajuta sa obtineti ferestre si usi de calitate superioara achitand o suma mai mica in fiecare luna pe o perioada prestabilita in contract.

La noi, aprobarea creditului se face rapid direct in magazin, pe baza cartii de identitate. Astfel nu mai trebuie sa faceti un drum la banca si sa asteptati o saptamana – doua pentru a primi un raspuns.

Obtine o cotatie de pret gratuita si fara obligatii

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi casei tale. Prin urmare, pentru a va oferi o cotatie corecta, este necesara o intalnire cu unul dintre consultantii nostrii, cu care veti discuta toate detaliile si care va efectua masuratorile necesare. Pur si simplu completati formularul de mai jos si anuntati-ne cand doriti sa va contactam.

12 + 7 =

Suna acum
Locatie